Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz yüzüğünü atmak

Rüyada söz yüzüğünü atmak

Rüyada söz yüzüğünü atmak onların mutluluğu için kendisini adayacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, geçim derdinin kalmayacağına delalet eder.

Rüyada söz yüzüğünü atmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, hemen harakete geçmenizi gerektiren bazı şeyler olabilir.

Rüyada söz yüzüğü atmak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada söz yüzüğünü atmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz atmak hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sözü atmak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine, adım atarken çok zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü görmek kazancın daha da arttırılacağına, insanların takdirini kazanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada söz yüzüğü bulmak onlar tarafından yüceltileceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada söz yüzük görmek çok başarılı olunacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına delalet eder.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments