Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz görmek

Rüyada söz görmek

Rüyada söz görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına alamet eder.

Rüyada söz gördüyseniz:

  • Size vaadedilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada söz yapıldığını görmek onunla yeniden kavuşacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, dedikodu edeceğine inanılır.

Rüyada söz kavga etmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada söz kavgası etmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada kendi söz yüzüğünü görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada büyülü sözler söylemek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada söz nişan görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada söz yüzüğünün parçalandığını görmek refah düzeyinin yükseleceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, günah işlemeyi terk edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments