Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz yüzüğü görmek

Rüyada söz yüzüğü görmek

Rüyada söz yüzüğü görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, çok başarılı olacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, ele geçecek haram mal ve paraya, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada söz yüzüğü gördüyseniz:

  • Bir arkadaş, akraba ya da komşunuzla yaşayabileceğiniz bir problem sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi etkileyebilir.

Rüyada söz yüzüğünün parçalandığını görmek endişelerinden kurtulacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine tabir olunur.

Rüyada altın söz yüzüğü takmak umutlarının tazeleneceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, yenileceğine yorulur.

Rüyada söz yüzüğü taktığını görmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine inanılır.

Rüyada söz yüzüğü kaybetmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına inanılır.

Rüyada parmakta söz yüzüğü görmek şansının ve bahtının döneceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada söz yüzük görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada söz yüzüğü takmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, güç kaybedeceğine, maddi gücünü yitireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments