Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz kesildiğini görmek

Rüyada söz kesildiğini görmek

Rüyada söz kesildiğini görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sorunların kalmayacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada söz kesildiğini gördüyseniz:

  • Herkesin biraz motivasyona ihtiyacı vardır.

Rüyada söz kesildiğini görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine işarettir.

Rüyada söz kesilmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şarkı sözleri görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada söz vermek iyi şartlarda yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak geniş bir rızka kavuşacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, yükünün azalacağına işarettir.

Rüyada namaz kılacağına söz vermek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına delalet eder.

Rüyada söz dalaşı etmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü taktığını görmek hoşluk içinde olacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments