Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını sözlenirken görmek

Rüyada arkadaşını sözlenirken görmek

Rüyada arkadaşını sözlenirken görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını sözlenirken gördüyseniz:

  • Ek gelirler, alım-satım kanalıyla elinize geçen paralar ya da maaş artışı türünde gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşını sözlenirken görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü çıkarmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Rüyada söz görmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada dini sözler söylemek mutlu ilişkiler kuracağına, amacına ulaşacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına işaret eder.

Rüyada birini sözlenmiş görmek maddi gücünü kaybedeceğine, bazı ortak işlere gireceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına yorulur.

Rüyada sözlenme görmek korkularının yok olacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına alamet eder.

Rüyada söz işitmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada söz mendili görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, birçok iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments