Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan ve söz yüzüğü görmek

Rüyada nişan ve söz yüzüğü görmek

Rüyada nişan ve söz yüzüğü görmek kolaylık elde edeceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işarettir.

Rüyada nişan ve söz yüzüğü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size istediğiniz yanıtları vermemesi veya geri dönüşleri yapmaması nedeniyle sinirleniyor olabilirsiniz.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişan ve söz yüzüğü görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına inanılır.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına tabir olunur.

Rüyada söz nişan görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, masraflarının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmakta söz yüzüğü görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada söz yüzüğü kaybetmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada altın söz yüzüğü taktığını görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine inanılır.

Rüyada eski söz yüzüğünü görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments