Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz mendil yıkamak

Rüyada beyaz mendil yıkamak

Rüyada beyaz mendil yıkamak direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, mutlu bir evliliğe, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, büyüleyeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada beyaz mendil yıkamak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada beyaz mendil yıkamak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mendil yıkamak karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada beyaz mendil görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, büyük düşüneceğine işaret eder.

Rüyada beyaz mendil sallamak neşenin ve mutluluğun geleceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada beyaz selpak mendil görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına işaret eder.

Rüyada birine beyaz mendil vermek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, onların kıymetini bileceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden beyaz mendil almak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz mendil vermek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments