Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz mendili almak

Rüyada söz mendili almak

Rüyada söz mendili almak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, işsizin iş bulacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine delalet eder.

Rüyada söz mendili almak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vaz geçebilirsiniz.

Rüyada söz mendili görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada söz mendili almak yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına inanılır.

Rüyada birinden beyaz mendil almak ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine yorulur.

Rüyada bir erkekten mendil almak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına delalettir.

Rüyada selpak mendil vermek donatacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada selpak mendil almak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mendil görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, gün yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kirmizi mendil almak zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments