Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını sözlemek

Rüyada kızını sözlemek

Rüyada kızını sözlemek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalet eder.

Rüyada kızını sözlemek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız istendiği gibi yürümeyebilir.

Rüyada kızına söz kesmek hayırlı işlere imza atacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada kızını sözlemek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada birine güzel söz söylemek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada söz çiçeği görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada birisine söz söylemek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz mendili almak malından ve parasından kaybedeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine delalet eder.

Rüyada başkasını sözlenmiş görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments