Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi söz yüzüğünü görmek

Rüyada kendi söz yüzüğünü görmek

Rüyada kendi söz yüzüğünü görmek öz güveninin yerine geleceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, üzücü haberler alacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine inanılır.

Rüyada kendi söz yüzüğünü gördüyseniz:

  • Size yapmak istemediğiniz şeyler yaptırmaya ya da bazı konularda yükler bindirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada söz yüzüğünün kırıldığını görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü kaybetmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada söz yüzük takmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sözlenip yüzük takmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine inanılır.

Rüyada söz yüzüğünün parçalandığını görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayatının bir anda renkleneceğine yorulur.

Rüyada parmakta söz yüzüğü görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, kişinin başarılarının artacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada altın söz yüzüğü takmak mallarının eksileceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına delalet eder.

Rüyada söz yüzüğünü atmak çok büyük bir aşk yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments