Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz yüzüğünün parçalandığını görmek

Rüyada söz yüzüğünün parçalandığını görmek

Rüyada söz yüzüğünün parçalandığını görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada söz yüzüğünün parçalandığını gördüyseniz:

  • Birdenbire fazlasıyla duygusallaşabilirsiniz.

Rüyada söz yüzüğünün parçalandığını görmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, gönül kapılarının açılacağına, maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada söz yüzük takmak sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada söz yüzüğü atmak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü kaybetmek ekmeğinin artacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada siyah söz yüzüğü görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın söz yüzüğü takmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sorunlarını unutacağına, ekmek bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğünü çıkarmak giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments