Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soyulmuş kestane görmek

Rüyada soyulmuş kestane görmek

Rüyada soyulmuş kestane görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, kime gideceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, borçlarının ödeneceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet eder.

Rüyada soyulmuş kestane gördüyseniz:

  • İçinizde kaçıp, uzaklaşmak, uzaklara yolculuk yapmak gibi istekler bulunabilir ya da uzun bir yolculuk planlayabilirsiniz.

Rüyada soyulmuş kestane görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden kestane almak zahmete ve derde düşeceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kurtlanmış kestane görmek strese gireceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işarettir.

Rüyada kestane ağacı görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, nahoş sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada iri kestane görmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada at kestanesi görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman kestane görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, hem ün sahibi olacağına delalettir.

Rüyada evin içinde kestane görmek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments