Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde kestane görmek

Rüyada evin içinde kestane görmek

Rüyada evin içinde kestane görmek ticarette yol katedeceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde kestane gördüyseniz:

  • Aniden gelişebileecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atabilirsiniz.

Rüyada evin içinde kestane görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada çuval içinde kestane görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, işlerinin yarıda kalacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine inanılır.

Rüyada at kestane görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına yorulur.

Rüyada kestane görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine yorulur.

Rüyada çürük kestane görmek borç batağına düşeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada kurtlanmış kestane görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada topraktan kestane toplamak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada büyük kestane görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, büyük emekler vereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments