Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at kestanesi görmek

Rüyada at kestanesi görmek

Rüyada at kestanesi görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, önün açılacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada at kestanesi gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada at kestanesi toplamak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada at kestanesi görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine rivayet eder.

Rüyada at kestane görmek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada at kestanesi yemek toplum içindeki saygınlığının artacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına alamet eder.

Rüyada at kestanesi ağacı görmek sorunlarının yakında biteceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada topraktan kestane çıkarmak böylece daha büyük adımlar atılacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına işarettir.

Rüyada çiğ kestane görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu kestane yemek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, işlerinin sarpa saracağına, onları rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments