Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman kestane görmek

Rüyada kocaman kestane görmek

Rüyada kocaman kestane görmek güçlendikçe güçleneceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, sağlık sorunlarının artacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman kestane gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler sizi zorlayabilirler.

Rüyada kocaman kestane görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada topraktan kestane toplamak yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada deniz kestanesi görmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, güzel günler için yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kabuklu kestane görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada at kestanesi yemek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölüden kestane almak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına yorulur.

Rüyada kurtlanmış kestane görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, helal rızık yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada kestane yediğini görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments