Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlanmış kestane görmek

Rüyada kurtlanmış kestane görmek

Rüyada kurtlanmış kestane görmek kötü gidişe dur denileceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, işlerinin artacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kurtlanmış kestane gördüyseniz:

  • Başka insanlar sizi olumsuz etkiliyor.

Rüyada kurtlu kestane görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlanmış kestane görmek rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına yorulur.

Rüyada kurtlu kestane yemek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada soyulmuş kestane görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine delalettir.

Rüyada kestane kabağı görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kestane yemek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına inanılır.

Rüyada yeşil kestane görmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kestane topladığını görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, büyük paralar kazanılacağına, duygularını açığa vuracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments