Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden kestane almak

Rüyada ölüden kestane almak

Rüyada ölüden kestane almak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada ölüden kestane almak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarını veya fikirleri paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz veya yeni şeyler denemeniz iniş çıkışlı durumlarla baş etmenize yardım edebilir.

Rüyada ölüye kestane vermek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına delalettir.

Rüyada ölüden kestane almak belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, insanlar tarafından sevileceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çuval kestane görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada kavrulmus kestane görmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada soyulmuş kestane görmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına yorulur.

Rüyada pişmemiş kestane görmek yeni yatırımlar yapacağına, ona kavuşacağına, malın bereketinin artmasına tabir olunur.

Rüyada kestane kabuğu görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada topraktan kestane toplamak kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments