Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz şortu almak

Rüyada deniz şortu almak

Rüyada deniz şortu almak refaha erileceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, işlerinin yaver gideceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz şortu almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız artıyor veya keyifli planlar yapıyorsunuz.

Rüyada deniz şortu almak seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz şortu görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz şort giymek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalettir.

Rüyada şort giymek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada turuncu şort görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, sevilen birinin geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi şort giymek hiçbir sorun yaşanmayacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil şort giymek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kot şort giymek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments