Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sönük balon görmek

Rüyada sönük balon görmek

Rüyada sönük balon görmek gururlandıracak işler yapacağına, sıkıntıların son bulacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada sönük balon gördüyseniz:

  • Ya da duygularını anlamaya çalışabilirsiniz.

Rüyada sönük balon görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sönük mum görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, yüksek diploma alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada sönük top görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, dünya mallarına karşı hırslanacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada sönük ampul görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada sönük lamba görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada balonda uçmak huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde balon görmek kişinin şifa bulacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, kazancının da aynı oranda artacağına işarettir.

Rüyada balon balığı tutmak elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments