Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sönük top görmek

Rüyada sönük top görmek

Rüyada sönük top görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada sönük top gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli bir fikre sahip olmadan önce detaylı şekilde düşünmelisiniz.

Rüyada sönük top görmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına yorulur.

Rüyada sönük ampul görmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada sönük balon görmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada sönük mum görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına tabir olunur.

Rüyada sönük lamba görmek rızkının da genişleyeceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına işaret eder.

Rüyada top sakallı erkek görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına tabir olunur.

Rüyada top arabası görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, daima önüne bakacağına delalet eder.

Rüyada toplandığını görmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments