Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığı sevgili görmek

Rüyada ayrıldığı sevgili görmek

Rüyada ayrıldığı sevgili görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgili gördüyseniz:

  • Şanslı durumlar veya fırsatlar da söz konusu olabilir.

Rüyada ayrıldığın sevgilini öpmek acıların ve gözyaşının dineceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada ayrıldığı sevgilisine sarılmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığım sevgiliye sarılmak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle öpüşmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine inanılır.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barışmak sağlık problemleri içinde olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşımın sevgilisinden ayrıldığını görmek doğru adımlar atacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgilini görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments