Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barışmak

Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barışmak

Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barışmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barışmak gördüyseniz:

  • Sizi çok yoracak olan tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle barışmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine inanılır.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle barışmak insanları kıracağına ve üzeceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barışmak zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ayrıldığın nişanlıyla barışmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada ayrıldığı eşiyle barışmak kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine işarettir.

Rüyada ayrıldığın kişiyle barışmak insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada ayrıldığın eşiyle barışmak gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığın biriyle barışmak uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, rütbesinin yükseleceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments