Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığı sevgilisine sarılmak

Rüyada ayrıldığı sevgilisine sarılmak

Rüyada ayrıldığı sevgilisine sarılmak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada ayrıldığı sevgilisine sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor.

Rüyada ayrıldığım sevgiliye sarılmak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle sarılmak yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığı sevgiliye sarılmak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığın sevgiline sarılmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sorunlarını aşacağına delalet eder.

Rüyada ayrıldığı sevgilisine sarılmak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına tabir olunur.

Rüyada ayrıldığın sevgiliye sarılmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı eşine sarılmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, gelirinin de artmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın eşine sarılmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments