Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle öpüşmek

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle öpüşmek

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle öpüşmek mutlu ve huzurlu olacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, zor bir durumda kalacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı korkularınızı ya da endişelerinizi görmezden geliyor olabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle ayrıldığını görmek kendi işinin başına geçeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden ayrılmak büyük başarı kazanacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada ayrıldın sevgilini görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığım sevgiliyi görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada ayrıldığı sevgiliye sarılmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinizin sizden ayrıldığını görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, borçların artacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Rüyada sevgiliden ayrılmak istemek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments