Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşımın sevgilisinden ayrıldığını görmek

Rüyada arkadaşımın sevgilisinden ayrıldığını görmek

Rüyada arkadaşımın sevgilisinden ayrıldığını görmek yazgısının güzelleşeceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bereketli yağmurlara, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşımın sevgilisinden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Düşünürken kendinizi sınırlamamalısınız.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle ayrıldığını görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, büyük mutluluk duyulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşımın sevgilisinden ayrıldığını görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine yorulur.

Rüyada bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle öpüşmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle ayrılmak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden ayrıldığını görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığım sevgiliye sarılmak yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments