Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol ayaktan vurulmak

Rüyada sol ayaktan vurulmak

Rüyada sol ayaktan vurulmak kazanılan paranın artacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol ayaktan vurulmak gördüyseniz:

  • Size ne yapmanız gerektiğini söyleyen kişiler can sıkabilir.

Rüyada sol ayaktan vurulmak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, sonunda mutlu olacağına işarettir.

Rüyada sol ayakta yara görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, zaman bulmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol bacağından vurulmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kendi geleceğine alamet eder.

Rüyada sol bacaktan vurulmak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına inanılır.

Rüyada sol omzundan vurulmak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sol elinden vurulmak hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine delalet eder.

Rüyada sol ayağından vurulmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, çok iyi işler yapılacağına, uzun yıllar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol kolundan vurulmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments