Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol anahtarı görmek

Rüyada sol anahtarı görmek

Rüyada sol anahtarı görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine alamet eder.

Rüyada sol anahtarı gördüyseniz:

  • Bir fırsat kendini gösterirse veya bazı olumlu olanaklara kavuşursanız anında değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada sol anahtarı görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol omuzdan bıçaklanmak daha zengin hale geleceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada solmuş yaprak görmek kızı olanların da gelin edeceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada sol elde yüzük görmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada sol elle yazı yazmak kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine delalettir.

Rüyada sol göğsünden bebek emzirmek bolluğun ve bereketin geleceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına inanılır.

Rüyada sol parmakta gümüş yüzük görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına inanılır.

Rüyada sol elinde yara görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments