Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol omuz görmek

Rüyada sol omuz görmek

Rüyada sol omuz görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayallerine kavuşacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol omuz gördüyseniz:

  • İyi yaptığınız işler kanalıyla para kazanma olanağı bulabilirsiniz.

Rüyada sol omuz görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret eder.

Rüyada sol omuzda yara görmek yıpranacağına, strese gireceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, rakiplerin üzüleceğine delalettir.

Rüyada sol omuzdan bıçaklanmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada omuzda cenaze taşımak kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada omuzda tüy görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, hasretin biteceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına delalet eder.

Rüyada omuz sıvazlamak daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada kıllı omuz görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada geniş omuz görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments