Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol elle tokalaşmak

Rüyada sol elle tokalaşmak

Rüyada sol elle tokalaşmak kötü ve tatsız sözler işiteceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, ün yapmayı başaracağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sol elle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Esnek düşünmeli, zararsız değişiklikler yapmaktan korkmamalısınız.

Rüyada sol elle tokalaşmak çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulur.

Rüyada el tokalaşmak planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine yorulur.

Rüyada sol eli kesilmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına alamet eder.

Rüyada sol elinin olmadığını görmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada sol eli öpmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, elinize para geçeceğine alamet eder.

Rüyada sol ele alyans takmak kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sol el öpmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sol elinde yara görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments