Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el tokalaşmak

Rüyada el tokalaşmak

Rüyada el tokalaşmak hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, hayatının bir anda renkleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el tokalaşmak gördüyseniz:

  • Davet edildiğiniz her yere gitmeniz gerekmiyor.

Rüyada el tokalaşmak sıkıntı ve zahmet çekileceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada sol elle tokalaşmak büyük bir kazanca sahip olacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşla tokalaşmak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle tokalaşmak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, çevre değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen birisiyle tokalaşmak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyle tokalaşmak onu yalnız bırakmayacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kızla tokalaşmak kazançlı işlere gireceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada müdürle tokalaşmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, zaman bulmakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments