Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol el öpmek

Rüyada sol el öpmek

Rüyada sol el öpmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, kısmetinin de açılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sol el öpmek gördüyseniz:

  • Riskli işlerden kaçınmalı, para kaybetme ihtimalinizi göz ardı etmemelisiniz.

Rüyada sol el öpmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol eli öpmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza delalettir.

Rüyada sol elle tokalaşmak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada sol elinin olmadığını görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sol ele alyans takmak işlerinden de geri kalacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol elini kesmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına inanılır.

Rüyada sol eli görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments