Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol eli öpmek

Rüyada sol eli öpmek

Rüyada sol eli öpmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına alamet eder.

Rüyada sol eli öpmek gördüyseniz:

  • Belli ilişki veya iş birliklerinizde de, benzer şekilde yararlı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada sol eli öpmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine yorulur.

Rüyada sol el öpmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol eline kına yakmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada sol elinin olmadığını görmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada sol ele yüzük takmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, rakiplerini geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sol elin kesildiğini görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments