Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol elinin yandığını görmek

Rüyada sol elinin yandığını görmek

Rüyada sol elinin yandığını görmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sol elinin yandığını gördüyseniz:

  • Belli bir konunun, durumun veya olayın nasıl yönetileceği bulunamıyorsa, ilk fikrin üstüne atlayabilirsiniz.

Rüyada sol elinin yandığını görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, dertlerinin şifasını bulacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada sol elinde yüzük görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine inanılır.

Rüyada sol elinde kına görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol elinin olmadığını görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol eli kesmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol elin koptuğunu görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada sol eli öpmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, parasının ve makamının artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments