Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol eli tutmak

Rüyada sol eli tutmak

Rüyada sol eli tutmak uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, derdin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol eli tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişeleriniz varsa yavaş yavaş rahatlayabilirsiniz.

Rüyada sol eli tutmak maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol el öpmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol elle tokalaşmak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol eli görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, iş ve mekan değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol eli kesmek iyilik görüleceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine tabir olunur.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine delalettir.

Rüyada sol elini görmek onurlu bir yaşam süreceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına delalet eder.

Rüyada sol elin kesildiğini görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments