Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta oynamak

Rüyada sokakta oynamak

Rüyada sokakta oynamak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, her zaman neşeli olacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, durumun değişmesine yorulur.

Rüyada sokakta oynamak gördüyseniz:

  • Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Rüyada sokakta top oynamak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına inanılır.

Rüyada sokakta oyun oynamak bereketli işler yapacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada sokakta oynamak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, mevlit okutacağına rivayet eder.

Rüyada sokakta yürüdüğünü görmek ekmeğin kesileceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, işlerine yeni işler katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sokak ismi görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalettir.

Rüyada sokakta dolaşmak yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sokak merdiveni görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sokak kapısını açmak başarılarını ispat edeceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments