Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta yürüdüğünü görmek

Rüyada sokakta yürüdüğünü görmek

Rüyada sokakta yürüdüğünü görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, hayatından razı geleceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına tabir olunur.

Rüyada sokakta yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli konumda olan kişiler sizinle aynı görüşte olmasa da, aslında doğru gören siz olabilirsiniz.

Rüyada sokakta yalın ayak yürümek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gece sokakta yürümek el attığı her işten zararla çıkacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sokaklarda yürümek iyi kısmetleri olacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına rivayet eder.

Rüyada sokakta çorapla yürümek huzur içinde yatacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada ara sokaklarda yürümek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sokakta yürümek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada bilmediğin sokaklarda yürümek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık bir sokakta yürümek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments