Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokak kapısını açmak

Rüyada sokak kapısını açmak

Rüyada sokak kapısını açmak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hataların düzeltileceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada sokak kapısını açmak gördüyseniz:

  • Yeni yıla yönelik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada sokak kapısını açmak ancak daha sonra sorunların aşılacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada sokak kapısı görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sokak kapısını açık görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, kendisini iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık sokak kapısı görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, iç sıkıntınızın azalacağına delalet eder.

Rüyada kapı kiliti açmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, hoşluklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğe kapı açmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çelik kapı açmak imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediye kapı açmak çok sevinçli olaylar yaşayacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments