Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokak merdiveni görmek

Rüyada sokak merdiveni görmek

Rüyada sokak merdiveni görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada sokak merdiveni gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla cazip görünen fikir, teklif veya yatırım önerilerine şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada sokak merdiveni görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gece sokakta gezmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, her istediğini alabileceğine tabir olunur.

Rüyada sokağı yıkamak ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına inanılır.

Rüyada sokakta oynamak dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokakta koştuğunu görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına inanılır.

Rüyada ayakkabısız sokağa çıkmak bulunduğu mevkide yükseleceğine, rakipleri mağlup edeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada kendini sokakta görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sokakta düşmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments