Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta top oynamak

Rüyada sokakta top oynamak

Rüyada sokakta top oynamak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sokakta top oynamak gördüyseniz:

  • Yeni yapılanma sürecini işe yaramayan şeyleri hayatınızdan çıkartarak başlatabilirsiniz.

Rüyada sokakta top oynamak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına delalet eder.

Rüyada sokakta oyun oynamak ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sokakta oynamak çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bazı ortaklıklar kuracağına işaret eder.

Rüyada köpekle top oynamak istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalettir.

Rüyada evin içinde top oynamak para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşlarıyla top oynamak huzurlu hissedileceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük atılımların yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle top oynamak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakar top oynamak kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments