Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta oyun oynamak

Rüyada sokakta oyun oynamak

Rüyada sokakta oyun oynamak işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, lüksüne de lüks katacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, kısmetli kapıların açılacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet eder.

Rüyada sokakta oyun oynamak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirerek olayları kontrolünüz altında tutabilirsiniz.

Rüyada sokakta oyun oynamak sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şan oyunu oynamak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada halk oyunu oynamak büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayar oyunu oynamak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyle oyun oynamak bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahlı oyun oynamak iftiraya uğrayacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada camide oyun oynamak iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine tabir olunur.

Rüyada suda oyun oynamak özgüveninde artış yaşanacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments