Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak ve soğuk su görmek

Rüyada sıcak ve soğuk su görmek

Rüyada sıcak ve soğuk su görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine inanılır.

Rüyada sıcak ve soğuk su gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sizden tam olarak ne beklediklerini sormanız gerekiyor olabilir.

Rüyada sıcak soğuk su görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada sıcak ve soğuk su görmek kazancının ilk önce azalacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, güzel günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu soğuk suyla yıkamak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, hidayete ermeyi de başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada soğuk suyla ıslanmak üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk su içmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işarettir.

Rüyada soğuk su dökmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada soğuk suyla abdest almak aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada soğuk suya girmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments