Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak soğuk su görmek

Rüyada sıcak soğuk su görmek

Rüyada sıcak soğuk su görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak soğuk su gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayatınızı zorlaştırabilecek kararlar alma veya girişimlerde bulunma aşamasında olabilirsiniz.

Rüyada sıcak ve soğuk su görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, ona şifa olmayacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak soğuk su görmek büyük atılımlar yapacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada soğuk suyla yıkandığını görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine delalettir.

Rüyada soğuk suyla abdest almak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına alamet eder.

Rüyada soğuk suya atlamak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, bedeninin şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada soğuk suyla banyo yapmak özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk suyla yıkamak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, zenginliğe sahip olunacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments