Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğuk suyla yıkamak

Rüyada soğuk suyla yıkamak

Rüyada soğuk suyla yıkamak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada soğuk suyla yıkamak gördüyseniz:

  • Tamamlanmamış özel işlerinizin bitirilmesi gerekiyor.

Rüyada çocuğunu soğuk suyla yıkamak maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada soğuk suyla yıkamak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, işsiz ise işe gireceğine işarettir.

Rüyada soğuk suyla yüz yıkamak kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, işlerini hafifleteceğine, mal ve mülk sahibi olmaya delalettir.

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak büyük aşamalar kaydedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını soğuk suyla yıkamak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına delalet eder.

Rüyada bebeği soğuk suda yıkamak sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, helal lokma yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada soğuk suyla yıkanmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada soğuk suyla yıkandığını görmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments