Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğuk suya düşmek

Rüyada soğuk suya düşmek

Rüyada soğuk suya düşmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, terslik yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, kuş gibi hafifleyeceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk suya düşmek gördüyseniz:

  • Evle ilgili bütçenizi dengelemenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada soğuk suya düşmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu soğuk suyla yıkamak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, maceralara atılacağına işarettir.

Rüyada soğuk su kaynağı görmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada soğuk suyla yıkandığını görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada soğuk suya atlamak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişede soğuk su görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğuk su vermek yüzünün de güleceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada soğuk suyla ıslanmak başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments