Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eğilmiş bilezik görmek

Rüyada eğilmiş bilezik görmek

Rüyada eğilmiş bilezik görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, terfi alamayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada eğilmiş bilezik gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya sizin farkında olmadığınız olaylar kulağınıza gelebilir, gizli düşmanlarınızın farkına varabilirsiniz ya da sağlığınızı ilgilendiren konular söz konusu olabilir.

Rüyada eğilmiş bilezik görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada domates ektiğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birşeyler ektiğini görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada buğday ekildiğini görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada ceviz ektiğini görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarla ekildiğini görmek şöhretli biri olunacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, sahip olduğu nimetin artacağına tabir olunur.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada dis ça ektirmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, işlerin bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments