Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekilmiş bahçe görmek

Rüyada ekilmiş bahçe görmek

Rüyada ekilmiş bahçe görmek ismini herkese duyuracağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına delalet eder.

Rüyada ekilmiş bahçe gördüyseniz:

  • Devamında onların da aynı şekilde karşılık verdiğini görebilirsiniz.

Rüyada bahçeye domates ektiğini görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçe ektiğini görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada ekilmiş bahçe görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına rivayet eder.

Rüyada yeni ekilmiş bahçe görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına rivayet eder.

Rüyada ekilmiş toprak görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kişinin isteklerine nail olacağına inanılır.

Rüyada ekilmiş patlıcan görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, ihanete uğrayacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eğilmiş bilezik görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine tabir olunur.

Rüyada soğan ektiğini görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments