Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marul ektiğini görmek

Rüyada marul ektiğini görmek

Rüyada marul ektiğini görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, hayırlı haberler alınacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, neşesini kaybedeceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada marul ektiğini gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sağlayabilecek, kaçınılması veya reddedilmesi zor teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada marul ektiğini görmek kendisine uğur getireceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada toprağa marul ekmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, insanlara iyilik yapmaya tabir olunur.

Rüyada marul salatası yemek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına delalettir.

Rüyada marul ve yeşillik görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lahana marul görmek neşeleneceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına yorulur.

Rüyada yeşil marul görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden marul almak kalp kırmayacağına, müjdeli haberle geleceğine, dinç kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok marul görmek hakkını yedirtmeyeceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments