Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofrada görmek

Rüyada sofrada görmek

Rüyada sofrada görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Rüyada sofrada gördüyseniz:

  • Duygularınızı anlatırken zorlanmayacaksınız.

Rüyada yeşil sofra bezi görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işaret eder.

Rüyada sofra başında oturmak ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada beyaz sofra bezi görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yaraların merheminin bulunulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada sofra bezi satın almak başının belaya girmeyeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yere sofra sermek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada başkasının sofrasında yemek yemek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada yer sofrasında oturmak haksızlıkların ortadan kalkacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına işaret eder.

Rüyada sofra bezi silkelemek maddi anlamda güç kaybedeceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments