Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz sofra bezi görmek

Rüyada beyaz sofra bezi görmek

Rüyada beyaz sofra bezi görmek para sıkıntısından kurtulacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, sevdiğine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz sofra bezi gördüyseniz:

  • Size yardım veya desteğe hazır olduklarını görebilir veya bir araya gelerek keyifli programlar yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz sofra bezi görmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine inanılır.

Rüyada kirli sofra bezi görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada sofra bezi sermek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada sofra bezi satın almak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, huzurlu bir insan olacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil sofra bezi görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı sofra bezi görmek nimetin çoğalacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına işaret eder.

Rüyada sofra bezi almak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, rızkının da çoğalacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına delalettir.

Rüyada sofra bezi görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, yakında işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments