Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofra bezi satın almak

Rüyada sofra bezi satın almak

Rüyada sofra bezi satın almak sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine alamet eder.

Rüyada sofra bezi satın almak gördüyseniz:

  • Sinirlenerek zaman kaybetmeyin.

Rüyada sofra bezi satın almak kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada sofra bezi silkelemek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada sofra bezi sermek içinin huzurla dolacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı sofra bezi görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerinin düzeleceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz sofra bezi görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına delalet eder.

Rüyada kirli sofra bezi görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına yorulur.

Rüyada sofra bezi almak kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kudret ve destek olacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sofra bezi çırpmak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments